Nakkiäijän keittiössä on kolme tärkeätä työkalua: veitsi, leikkuulauta ja pannu.
Nakkikeittiö suosittelee esim Wüsthofin veitsia, All Steel -sarjan pannuja ja puista leikkuulautaa jossa tärkeätä on huomioida puun asettelu pystysuoraan. Ei ole syntiä hankkia arvokkaampia laitteita, mutta tästä voi lähteä liikkeelle.
Jos kaikki rahat on käytetty siihen konjakkiin ja chorizo-makkaroihin niin suosittelen lahjaksi kunnollista kaatonokkaa. Korkki ja ns. muovi ovat paskoja materiaaleja. Silikoni on ainut oikea. Kaatonokka sopii öljypullon, etikkapullon tai vaikka ginipullon päähän. Halpa ja tarpeellinen tarvike.
Jos liikut suomen nykyisessä pääkaupungissa niin suuntaa Chez Mariukseen tekemään keittiöostokset.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti