Kaikki lukijat jäivät varmasti miettimään kermaisia pyttipannuja. Tiedän. Herra Peconian kermaiset pyttipannut valmistuvat esimerkiksi seuraavanlaisesti:
-Paista fileepekonia öljyssä pannulla, poista kypsät pekonipalat ja säästä rasva
-Lisää raa'at perunakuutiot pannulle ja kypsennä noin 10 min
-Lisää vaikka yksi sipuli ja halutessasi muita vihanneksia. Jatka kypsennystä
-Mausta: Suola, pippuri, paprika, mitä näitä nyt on
-Lisää pekonin palat ja tilkka kermaa
-Paista 1 luomukananmuna per ruokailija, jätä keltuainen hieman löysäksi
-Nauti oluen tai kylmän maidon kera
Tämä peconiresepti edustaa herra Peconian yhtä kulinaarista suuntautumista. Reseptin vallankumouksellisuus perustuu raa'an perunan kypsentämisessä pannulla. Lopputuloksena saat helposti kiinteän ja halutessa rapsakan perunan. Keitettyjä perunoita paistaessa perunat pääsevät helposti hajoamaan.
Niin ja eilen nautittiin Wienistä tuotua Sacheritorttua. Kaffea ja konjakkia. Jees.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti