WHAT?

Oma kuva
Turku - Parainen
Peconia is me exploring my own musical interests with a changing group of my friends. My interest in American music has pushed me to song writing but when performing live the outcome is always the combination of performing line-up. Peconia has no limits; it can go beyond any genre.

perjantai 28. toukokuuta 2010

Nopea mättö

Kaikki lukijat jäivät varmasti miettimään kermaisia pyttipannuja. Tiedän. Herra Peconian kermaiset pyttipannut valmistuvat esimerkiksi seuraavanlaisesti:

-Paista fileepekonia öljyssä pannulla, poista kypsät pekonipalat ja säästä rasva
-Lisää raa'at perunakuutiot pannulle ja kypsennä noin 10 min
-Lisää vaikka yksi sipuli ja halutessasi muita vihanneksia. Jatka kypsennystä
-Mausta: Suola, pippuri, paprika, mitä näitä nyt on
-Lisää pekonin palat ja tilkka kermaa
-Paista 1 luomukananmuna per ruokailija, jätä keltuainen hieman löysäksi
-Nauti oluen tai kylmän maidon kera

Tämä peconiresepti edustaa herra Peconian yhtä kulinaarista suuntautumista. Reseptin vallankumouksellisuus perustuu raa'an perunan kypsentämisessä pannulla. Lopputuloksena saat helposti kiinteän ja halutessa rapsakan perunan. Keitettyjä perunoita paistaessa perunat pääsevät helposti hajoamaan.

Niin ja eilen nautittiin Wienistä tuotua Sacheritorttua. Kaffea ja konjakkia. Jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti