WHAT?

Oma kuva
Turku - Parainen
Peconia is me exploring my own musical interests with a changing group of my friends. My interest in American music has pushed me to song writing but when performing live the outcome is always the combination of performing line-up. Peconia has no limits; it can go beyond any genre.

perjantai 28. toukokuuta 2010

Nice one...

Testattu on aikaisemmin mainitsemani Thatchers Katy Rosé.
Alkon määritelmän mukaan makea siideri, mutta ei mielestäni kannata jumittaa tuohon ajatukseen. Raikas kesäinen siideri, jossa hauska kontrasti punaisen värin ja raikkaan maun välillä. Katsoessa siiderin väriä odottaa saavansa suuhun jotain ällömakeaa, mutta yllätys on suuri raikkaan omenaisen maun vyöryessä kitalakeen. Ehdottomasti tämän kesän juttu.




















En tiedä oletteko huomanneet miten alkossa voi oluet poistua ja tulla takaisin valikoimaan vaikka muutaman kuukauden kuluttua. Lähiaikoina alkossa ei ole ollut yhtään San Franciscolaisen Anchor Brewing Companyn olutta tarjolla, mutta nyt valikoimiin on palannut kyseisen panimon Anchor Steam Beer. Etiketti ei ole yhtä pollia kuin Liberty Alessa, mutta mielestäni tervetullut kaveri alkon valikoimiin.




















Aivan lopuksi perjantain kunniaksi Peconia consulting antaa lahjamattomat vinkkinsä viikonlopuksi, tänään kuvamateriaalin kera!

Perjantai 28.5. Klasu @ Kuka

Tämä sirkkalankadun sibelius ilmeisesti ensimmäisen kerran soolona julkisesti (ei vahvistettua tietoa). Ja soittaa siellä sen jälkeen vielä joku bändi jolla huhutaan olevan oma managerikin. Taitaa olla joku maailmanluokan pumppu.














La 29.5. Åboogie @ Klubi

Soul, Disco ja Boogie -musiikkiin keskittyvä klubi-ilta. Nää kaverit on kaupungin kuumimmat hessut jolla on ne aikasemmin mainitut 5panelcapit ja aina piknikviltti messissä. Vieraana lauantaina dj Aromi. Käy kattomassa lisätietoja blogista ja kuuntele miksauksia. Tänne täytyy mennä jos aurinkopaneelit on katolla.



































Su 30.5. Ihminen @ Koti

Ihmisen sunnuntai voi olla paras päivä. Tummapaahto kaffe, pitkä aamupala ja hesari. Kyl te tiedätte. Hitaasti ja mukavasti viikko loppuun.

Rakkaat kuulijat, erittäin nicea viikonloppua kaikille! Muistakaa rakastaa toisianne, älkää roskatko puistoja ja ostakaa lähiruokaa.

-Mr. Peconia

P.S. Ensi viikolla Peconialla alkaa kesätreenit. Kokoonpano tulee kesällä olemaan Mr P, Great White ja Frutti Ilmare.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti