WHAT?

Oma kuva
Turku - Parainen
Peconia is me exploring my own musical interests with a changing group of my friends. My interest in American music has pushed me to song writing but when performing live the outcome is always the combination of performing line-up. Peconia has no limits; it can go beyond any genre.

tiistai 1. maaliskuuta 2011

1.4.2011 FOTM kokoonpano

Peconia on projekti, yhtye, blogi, kaveriporukka, terapialeiri ja mitä milloinkin. Yksinkertaisuudessaan Peconia = Mr. Peconia aka NakkiÄijä. Peconia tekee mitä ikinä mieleen sattuu; musiikkia, ruokaa&juomaa, avautumista kaupunkikulttuurista.

Aikaisemmin Peconian soittokokoonpanossa on Triopohjana ollut Mr.Peconia, Great White from North ja Frutti Ilmare. Tätä sointia on värittänyt kitaralla ja pedal steelillä Country Bob. Tällä hetkellä Frutti Ilmare asustaa väliaikaisesti Seattlessa ja on estynyt soittamaan kanssamme. Country Bob puolestaan on teillä tuntemattomilla, yleisövihjeitä otetaan vastaan.

Nämä asiat eivät missään nimessä vesitä Peconian toimintaa bändinä vaan kiteyttävät toimintaperiaatteen. Soittajat voivat vaihtua NakkiÄijän ympärillä, mutta bändi joka soittaa Peconian biisejä NakkiÄijän kanssa on aina Peconia. Tämä johtaa myös siihen, että biisit kuulostavat aina soittajiensa summalta; biisit saavat muotonsa itsestään. Peconia ei määräile tai rajoita jäseniään... Vaikka kappaleen kirjoitusvaiheessa referenssit olisivat olleet Steve Earle tai John Phillips, on lopputulos tekijällekin yllättävä livetilanteessa. Oikeastaan tämä pointti on tiivistetty jo aikaisemmin Peconian sähköisissä medioissa seuraavalla lauseella:

-Peconia has no limits, it can go beyond any genre. "Anything that feels good will do" says mr. Peconia-

Pikku-Torressa mukana soittamassa:
  • Mr. Peconia - Laulu & Kitara
  • Great White from North - Rummut
  • Matti-Teppo Alexander - Basso & Taustat
  • Teppo-Matti Oscar - Kitara / muut äänet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti