WHAT?

Oma kuva
Turku - Parainen
Peconia is me exploring my own musical interests with a changing group of my friends. My interest in American music has pushed me to song writing but when performing live the outcome is always the combination of performing line-up. Peconia has no limits; it can go beyond any genre.

torstai 15. heinäkuuta 2010

Kikkerland Experiment


Juhannus


Mökki



Koti

Kikkerland experiment on alkanut. Pari rullaa on hukattu ja opeteltu ominaisuuksia. Tänään tajusin skannata filmin.

Mut kuiteskin sisäl on +31 ja huamen alkaa epävirallinen kesäloma. Kaikki muadikkaat menee turku moderniin ja silleen. Tänään söin uuniperunan ja täytyykin sanoo anteeksi kaikille ihmisille joille olen uuniperunoita dissannut vuosien aikana. Nakkiäijä vaihtoi kitarabanjoon kielet ja siit alkaa uusi kesäaika. Adios ja muistakaa nukkua ilmavasti.

Mr. Peconia

P.S. Oltiin treenaas seuraavaa keikkaa varten fruttin ja greatin kaa ja muistettiin et meil on biisi joka kertoo kesämökin yhteisomistajuuden onnesta. Sen nimi on 15 years ja vedettiin se pari kertaa ja kaikil oli kalsarit märkinä. Mut oli siel lämminki.

1 kommentti:

  1. Hmm, eroaako juhannus-kuva jollain tavalla ihan paljain silmin tehdystä optisesta observoinnista tuona kyseisenä kansanjuhlana?

    VastaaPoista