WHAT?

Oma kuva
Turku - Parainen
Peconia is me exploring my own musical interests with a changing group of my friends. My interest in American music has pushed me to song writing but when performing live the outcome is always the combination of performing line-up. Peconia has no limits; it can go beyond any genre.

torstai 10. kesäkuuta 2010

Kikkerland








Peconian pöydällä on juuri valmistunut uusi kamera: Kikkerland pin-hole camera.


Perinteinen neulanreikäkamera, joka voidaan kasata kaksipuolisen teipin ja liiman avulla. Kamera syö normi 35 mm filmiä, mikä helpottaa kuvaamista. Nyt on eka filmi sisällä ja testaukset saavat alkaa.


Paketti mainosti kokoamisen olevan helppoa, mikä oli täyttä paskaa. Nyt kun olen leikannut sormeni irti toisistaan pikaliimauksen jälkeen ja löytänyt laastarit huumekaapista aion kirjoittaa asiasta nasevan tekstiviestin turun-sanomiin.








Tänään vielä luvassa hyvää keliä, joten samppanjaferrari suuntaa Salon iltatorin kautta mökille saunomaan. Huomenna kesä on ohi ja sitten juhlitaan taas viikonloppu. Pyhänä on kuulopuheiden mukaan kokoontumassa kämpille kaikkien aikojen extrasupertrio: Country Bob, Great White, Frutti Ilmare ja Mr. Peconia.

Tuli mieleen tosta kamerasta... nykyään kaikki kulkee superjärkkärit kaulassa ja kuvittelee ajavansa kuin ari vatanen. En väitä, että asia ei olis siten. Enkä kuvittele olevani parempi kun en omista vielä digijärkkäriä, kyllä se ois ihan paikallaan taloudessa. Kun teknologia laukkaa menojaan on joskus parempi hypätä takaisin vankkureihin. Sama ilmiö näkyy musiikissakin.

/P


Great Lake Swimmers - New Light (Legion Sessions) from nettwerkmusic on Vimeo.


P.S. Oletteko ajatelleet Tapaksia? Niitä pieniä herkkuja joita voi huuhdella vaikka cavalla alas kurkusta. Juuston syöminen ilman leipää on kiellettyä. Meetvurstia ei myöskään saa syödä suoraan paketista. Mutta kun lautaselle ladataan manchegon palasia, kinkkua, oliiveja ja muuta herkkua ja sivuun laitetaan lasi viiniä... avot, se on tapas-lautanen. Kiitos Miquel Tapas tästä keksinnöstäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti